Kære Personaleforening

Skal Jeres næste arrangement være noget særligt?

Alt for mange personalearrangementer ender som en tro kopi af det forrige. Men det bliver der lavet om på nu.

I står med et helt nyt magasin – PersonaleEvent - i Jeres hænder – og det vil gøre Jeres ar- rangementer sjovere, mere overraskende og lettere at gennemføre i fremtiden.

Kun de, der har prøvet at stå for et arrangement, fest eller en event, ved, hvor meget arbejde, det kræver, at invitere kollegerne til et vellykket og gennemført arrangement.

Og hårdt arbejde gør det ikke alene. Kreativiteten skal også i spil, hvis arrangementet skal vække kollegernes begejstring. Og somme tider kan det være svært at få kreativiteten til at blomstre, når forberedelserne skal passes ind efter andre arbejdsopgaver.

Men nu kommer PersonaleEvent Jer til hjælp.

Magasinet er nemlig spækket med inspiration, tips og gode idéer til, hvordan I fremover kan lave interessante, sjove og festlige arrangementer på en lettere måde – og så er det oven i købet ganske gratis!

Lad os gøre arbejdet – I er kun ét klik væk fra Jeres næste event!

PersonaleEvent kan nemlig levere meget mere end blot inspiration og gode idéer. Vi er full- service leverandører indenfor fester og events – og I finder ikke en bedre og mere professionel samarbejdspartner til at arrangere Jeres næste event.

Vi samarbejder med mere end 2000 forskellige leverandører, som eksempelvis hoteller, re- stauranter, kulturhuse, event-udbydere med videre, og fordi vi hvert år afholder et stort antal arrangementer, kan vi gøre brug af stordriftsfordele, der sparer Jer for tid og sikre jer de al- lerbedste priser.

Events er vores levebrød, og derfor har vi altid tid til kreativitet. Vi kan med garanti præsentere Jer for forskellige og anderledes forslag til, hvordan Jeres dag eller aften kan stykkes sammen, så udbyttet bliver præcis som håbet.

Overlader i Jeres firma-arrangementer til os, er I altså sikret kreative events, der med garanti skaber begejstring blandt personalet. I er kun et enkelt klik væk fra den store succes.

    ...